spot_img
20.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăActualitateParcare subterană construită în zona centrală a municipiului Târgu Jiu

  Parcare subterană construită în zona centrală a municipiului Târgu Jiu

  O nouă parcare va fi construită și dată în folosință anul viitor în zona centrală a municipiului Târgu Jiu. Primarul orașului, Marcel Romanescu, a precizat că proiectul parcării subterane din fața Spitalului Județean de Urgență de pe strada Tudor Vladimirescu a fost realizat și urmează să fie prezentat săptămâna viitoare: „Proiectul pentru parcarea subterană din fața Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a fost scos la licitație și câștigat o firmă din București. Săptămâna viitoare va fi prezentat acest proiect“.

  Investiția se ridică la 100 miliarde de lei vechi

  Investiția se va derula pe doi ani și va fi suportată din bugetul primăriei. „Este o investiție evaluată la aproximativ 100 miliarde lei vechi. Va fi derulată pe doi ani consecutivi. În acest moment, Primăria Târgu Jiu nu își permite să aloce această sumă într-un singur an. Bugetul nostru este insuficient și ar reprezenta o treime din bugetul pe care îl avem pentru investiții“, a mai spus Romanescu.

  Parcarea va avea 125 locuri de parcare

  Parcarea ar urma să fie dată în folosință anul viitor. Aceasta va avea 125 de locuri de parcare. „Ne dorim ca în anul 2021 să organizăm licitația, iar parcarea să fie finalizată în anul 2022“, a mai adăugat primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: