spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitatePatru studenți, în practică la Jandarmeria Gorj

  Patru studenți, în practică la Jandarmeria Gorj

  Patru studenți de la Academia de Poliție vor efectua un stagiu de pregătire în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj

  ,,În perioada 25 ianuarie – 18 februarie a.c., patru studenţi (3 fete şi 1 băiat) din cadrul Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” București, anul de studiu I, se află în stagiul de practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj.

  Cei patru studenți au fost repartizați la structura de ordine publică din Târgu-Jiu, iar pe întregul stagiu vor fi îndrumaţi de ofițeri – tutori profesionali.
  Vor desfășura activități de instruire specifice, le vor fi prezentate misiunile desfășurate de către Jandarmeria Română în județul Gorj, activități specifice care revin Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj, urmând să se familiarizeze cu activitatea profesională în cadrul Detașamentului Mobil unde au fost repartizați.
  La finalul stagiului de practică, studenții vor fi evaluați de către o comisie stabilită la nivelul unității, iar rezultatele obținute de aceștia pe întreaga perioadă de practică, vor fi transmise la Academia de Poliţie”, se arătă intr-un comunicat de presă al Jandarmeriei Gorj

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: