spot_img
30.4 C
Târgu Jiu
luni, iulie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateSe reduc paturile destinate tratării pacienților cu COVID-19

  Se reduc paturile destinate tratării pacienților cu COVID-19

  Numărul persoanelor care se îmbolnăvesc de COVID-19 a scăzut considerabil în ultima perioadă. În Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu se mai află internați zece pacienți, șase la Secția de Boli Infecțioase și patru la ATI COVID-19.

  În aceste condiții, conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a propus Direcției de Sănătate Publică Gorj reducerea numărului de paturi pentru tratarea bolnavilor de COVID-19: „Vom face o solicitare către Direcția de Sănătate Publică, pentru a restrânge activitățile de tratare a pacienților cu COVID-19 ca urmare a reducerii semnificative a cazurilor. Mă refer la Secția de Boli Infecțioase, pentru că acolo funcționează și Centrul de Evaluare. Ne dorim ca acest centru să facă parte din cadrul secției.

  Am propus reducerea paturilor de la Secția de boli infecțioase la 30 de paturi, având în vedere că avem doar șase pacienți, dar și la ATI COVID-19 unde sunt 19 paturi, pentru că nu mai este nevoie de un număr așa de mare de paturi“, a spus Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

   

  Centrele de vaccinare au fost închise

   

  Numărul persoanelor infectate cu SARS-CoV-2 a scăzut considerabil în ultima perioadă. Astfel, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 12 rezultate pozitive, dintr-un total de 283 de teste efectuate.

  De asemenea, ca urmare a reducerii de solicitări în vederea efectuării vaccinului împotriva COVID-19, centrele de vaccinare din județul Gorj au fost închise, în afara de cel de la Stadionul Municipal.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!