spot_img
33.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 13, 2024
Altele
  AcasăPoliticWeber: "Independența energetică a României, sabotată de USR"

  Weber: „Independența energetică a României, sabotată de USR”

  Parlamentarul PSD, deputatul de Gorj Mihai Weber, acuză USR că blochează punerea în funcțiune a unor obiective importante pentru Sistemul Energetic Național.

  „Pentru USR nu a fost suficient VOTUL NEGATIV pe legea inițiată de PSD, din Parlament, care permite continuarea lucrărilor de investiție la hidrocentralele aflate în stadii avansate de finalizare, iar acum au CONTESTAT la CCR acest proiect de lege.
  Nici în al 12-lea ceas, useriștii nu au înțeles că România POATE și TREBUIE să fie independentă energetic, altfel rămâne captivă statelor care au rezerve și pot exporta gaze și energie electrică.
  Sub pretextul protecției mediului, parlamentarii USR susțin un demers ABSURD, care BLOCHEAZĂ punerea în funcțiune, într-un timp relativ scurt, a unor obiective extrem de importante pentru Sistemul Energetic Național.
  Prin TOATE acțiunile derulate, PSD a demonstrat că nu este dușmanul mediului, dimpotrivă, iar punerea în funcțiune a hidrocentralelor nu reprezintă un pericol pentru natură. Cu toții ne dorim să trăim într-o țară SIGURĂ din toate punctele de vedere.
  Condamn ferm atitudinea IRESPONSABILĂ ȘI INCONȘTIENTĂ a USR și sunt convins că judecătorii Curții vor lua cea mai bună decizie în acest caz”, a transmis liderul județean al PSD Gorj.

  Pe de altă parte,deputatul Radu Miruță, liderul USR Gorj, acuză pe cei aflați la putere că ” se încaieră pe posturile de directori de la CEO, fără a avea vreo viziune strategică, aplicabilă cu cap, în noul context generat de criza de securitate din Ucraina”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!