spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăActualitateSoluție extremă pentru ca depozitul de gunoi de la Târgu Jiu să...

  Soluție extremă pentru ca depozitul de gunoi de la Târgu Jiu să rămână deschis

  Autoritățile din Gorj caută soluții pentru a menține deschis depozitul de la Târgu Jiu. După cum se cunoaște, Agenția pentru Protecția Mediului Gorj a decis să suspende pentru 6 luni autorizația integrată de mediu pentru firma Polaris care administrează depozitul de gunoi de la Târgu Jiu. Polaris a contestat în instanță decizia APM Gorj, încă de săptămâna trecută. Problema este că primul termen la Tribunalul Gorj pentru a analiza contestația depusă de firma care deține depozitul de gunoi de la Târgu Jiu a fost stabilit pentru data de 2 aprilie.

  Având în vedere faptul că va fi foarte greu ca județul să își desfășoare activitățile de salubritate în lipsa unui depozit, s-a apelat la pandemie pentru a ca acesta să fie menținut deschis. O cerere în acest sens a fost trimisă de Asociația de dezvoltare intercomunitară în domeniul serviciilor publice de salubrizare „ADIS” Gorj la Instituția Prefectului. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Gorj va trebui să analizeze solicitarea în prima ședință. Solicitarea ADIS are în vedere faptul că potrivit prevederilor legale, în perioada pandemiei, nu poate fi suspendată activitatea serviciilor publice de utilități.

  ADIS Gorj are ca scop realizarea în comun a proiectelor de dezvoltare a infrastructurii aferente serviciilor de salubrizare a localităților, pe baza Planului de dezvoltare al județului Gorj și furnizarea acestor servicii, sub autoritatea fiecărui membru asociat.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!