spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăEconomicLiderii de sindicat din CEO i-au cerut ministrului Energiei să se întâlnească...

  Liderii de sindicat din CEO i-au cerut ministrului Energiei să se întâlnească de urgență

  Liderii celor mai importante organizații sindicale din Complexul Energetic Oltenia (CEO) i-au cerut ministrului Energiei să se întâlnească de urgență.

  „Având în vedere situatia de tensiune, nernultumire si incordare a celor peste 12.000 de angajati ai Societatii Complexul Energetic Oltenia SA, generată de:

  – întârzierea aprobării Planului de Restructurare al Complexului Energetic Oltenia SA si apariția în spațiul public a unor puncte de vedere contradictorii, ca urmare a întâlnirii dvs. cu reprezentanții Comisiei Europene;

  -necesitatea adoptării unui act normativ în vederea acordării de venit de completare pentru salariații societății afectați de programul de restructurare, conform Actului adițional nr. 4 la Contractul Colectiv de muncă al societății, referitor la disponibilizarea salariaților în anul 2021.

  Documentația aferentă acestui act normativ a fost transmisă Ministerului Energiei de către Complexul Energetic Oltenia;

  – necesitatea adoptării unui act normativ referitor la reducerea vârstei de pensionare, aplicabil salariaților societății.

  Vă solicităm să stabiliți urgent o întâlnire cu reprezentanții organizațiilor noastre, pentru identificarea unor soluții comune la problemele cu care se confruntă salariații companiei“, se arată într-o adresă semnată de către președinții celor mai importante organizații sindicale din CEO.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: