spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateTrei drumuri județene vor intra în reparații

  Trei drumuri județene vor intra în reparații

  Trei drumuri județene din Gorj au nevoie de urgență de reparații punctuale. Este vorba de DJ 605, DJ 607 și DJ 672. Sunt necesare reparații în câteva puncte pentru a se evita accentuarea problemelor la partea carosabilă. Sunt în curs de achiziție serviciile pentru întocmirea documentațiilor economice. Va fi nevoie de expertize tehnice și de studii de fezabilitate, precum și obținerea avizelor necesare pentru intervenția în condițiile legii la drumurile respective. Va fi obligatorie elaborarea studiilor geotehnice și topo. Documentațiile pentru DJ 605 costă peste 71.000 de lei.

  Documentațiile pentru proiectul de „Reabilitare DJ 607-km 25+325 – km 27+359, com. Ionești, jud. Gorj” vor costa peste 63.000 de lei. De asemenea, pe DJ 672 sunt necesare intervenții în zona comunei Godinești.

  „Denumire contract: Servicii de întocmire doc. tehnico – economică, fazele Exp. teh. drum, Exp. teh. Af, Studiu de fezab. – compl. cu elem. specif. DALI, Studiu geo., Studiu topo și Plan topo și Doc.teh. pt. ob. avizelor/acordurilor cf. CU pt. Ref. parte caros. și infrastr. DJ 672-0,7km Godinești.”, conform Consiliului Județean Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: