spot_img
23.4 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăActualitateVIDEO Ultima misiune a unui jandarm montan din Rânca

  VIDEO Ultima misiune a unui jandarm montan din Rânca

  După o carieră militară de peste 22 de ani în structuri de ordine publică, pază și protecție instituțională, formare profesională și jandarmerie montană,

  Jandarmul montan Victor Gabriel Voicu a participat la ultima acțiune în zona montană Rânca Acesta a promovat examenul organizat de I.P.J. Gorj și va fi încadrat ca ofițer. Acesta se va ocupa de activitatea de educație fizică și autoapărare a polițiștilor gorjeni.

  „Fire ambițioasă, cu o foarte bună pregătire fizică, a urmat în decursul carierei de jandarm, numeroase cursuri de alpinist, de schi, de arte marțiale, instrucția tragerii cu armamentul din dotare, intervenție profesională, etc., fiind rapid integrat în cadrul jandarmilor montani din Rânca de la începutul anului 2013, unde a avut numeroase intervenții pentru siguranța turiștilor“, a transmis Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj.

  Pasionat de artele marțiale

  Jandarmul Victor Gabriel Voicu este pasionat de artele marțiale. „Pasiunea pentru arte marțiale a început prin participarea la cursurile de karate organizate într-un club din municipiul Târgu-Jiu, ulterior a participat la cursuri cu specialiști români și străini iar ca jandarm a participat la stagii de pregătire cu formatori chinezi“, au mai informat reprezentanții Jandarmeriei Gorj.

  A predat cursuri de kick boxing și tehnici de autoapărare

  Victor Gabriel Voicu înființat în anul 2006 Clubul „Dragon“ Târgu-Jiu, unde a predat cursuri de kick boxing și tehnici de autoapărare, participând cu sportivii antrenați la numeroase competiții naționale.

  A făcut parte în decursul mai multor ani din lotul Jandarmeriei Române pentru competițiile de Unifight, iar la concursurile organizate în cadrul M.A.I. a obținut mai multe titluri de campion.

  „Numeroase generații de copii s-au antrenat sub supravegherea și îndrumarea jandarmului gorjean – Voicu Victor Gabriel, în tehnici de autoapărare, acesta a organizat în municipiul Târgu-Jiu campionate naționale și regionale de Unifight și Kickboxing“, a mai precizat Alin Ivan.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: