spot_img
19.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 3, 2023
Altele
  AcasăActualitateUn nou scandal în Primăria Albeni. Un geam a fost spart, după...

  Un nou scandal în Primăria Albeni. Un geam a fost spart, după ce primarul Stan a turbat de furie

   

  Un nou scandal a avut loc marți, 1 martie, la Primăria comunei Albeni, condusă de primarul Ionuț Stan, de la PNL.

  Un salariat al Primăriei Albeni a revenit la serviciu, după ce s-a aflat în concediu medical mai bine de o lună. Potrivit martorilor, primarul Stan s-a enervat atunci când l-a văzut pe acesta și l-a trimit acasă. Primarul a țipat la salariatul primăriei ca să părăsească sediul și să plece acasă. Adrian Țopescu a plecat din biroul său și s-a adăpostit în biroul unei colege, dar primarul Stan a venit după el. O angajată aflată în birou a încercat să țină ușa închisă, pentru ca primarul turbat de furie. Un geam de la ușă s-a spart, dar, din fericire, nimeni nu a fost rănit. Un salariat a sunat la 112, iar mai mulți polițiști au ajuns la fața locului.

  „Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru. Are frecvent astfel de derapaje. A văzut că nu i se întâmplă nimic și continuă să se comporte în acest fel. Trăim într-o adevărată nebunie aici“, a spus un angaja de la Primăria Albeni.

   

  13 salariați au plecat din Primăria Albeni

   

  13 angajați au plecat din Primăria Albeni, pentru că nu au mai suportat comportamentul extrem de agresiv și al primarului liberal Ionuț Stan.

  Ultimul plecat este chiar secretarul Primăriei Albeni, Nică Răzvan, care a plecat în concediu medical și, cel mai probabil, nu se va mai întoarce la primărie.

  Și asistentul comunitar Irinel Cotojman, care a depus o plângere penală împotriva primarului Stan a fost nevoit să plece. „Era trimis mereu în pădure și urla la el, iar până la urmă a cedat și a plecat. Stan se comportă nebunește și puțini pot să suporte“, ne-a mai spus angajatul primăriei.

  Irinel Cotojman a depus o plângere penală în care arăta că i-a dat șpagă primarului de la PNL pentru a-l angaja, iar Ionuț Stan l-a dus să muncească la construcția vilei sale din municipiul Târgu Jiu. Mai mult decât atât, primarul Stan a fost înregistrat în timp ce recunoștea că s-a dat șpagă pentru ca asistentul comunitar să fie angajat. În ciuda acestor aspecte, Ionuț Stan continuă să ocupe funcția de primar, deoarece autoritățile judiciare nu au luat măsuri.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: