spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateVIDEO Circulația pe Transalpina, redeschisă după viscolul puternic

  VIDEO Circulația pe Transalpina, redeschisă după viscolul puternic

   

  Lucrătorii de la Drumurile Naţionale au acţionat, de la primele ore ale dimineţii zilei de luni, după ce viscolul s-a oprit, pentru îndepărtarea zăpezii de pe Transalpina, cel mai înalt drum din ţară.

  Circulaţia pe Transalpina, sectorul cuprins între Novaci şi Rânca, a fost deschisă de la ora 10.00. „S-a acţionat cu autofreze şi utilaje cu lamă pentru redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă“, a spus Cristi Tudor, reprezentantul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova.

   

  Vizibilitate aproape de zero din cauza viscolului

   

  Autorităţile au luat, duminică seara, decizia de a închide circulaţia pe Transalpina din cauza vântului puternic.

  „Duminică, 30.01.2022, având în vedere ninsorile abundente şi viscolul care produc vizibilitate extrem de redusă, CNAIR şi Poliţia Rutieră au decis închiderea sectorului de drum Rânca – Novaci de pe DN 67C (km 16+000 – km 34+800), începând cu ora 19:00, pentru toate categoriile de autovehicule. Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitat”, a transmis CNAIR.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: