spot_img
21.6 C
Târgu Jiu
duminică, iulie 21, 2024
Altele
  AcasăEconomicProcesator de lapte în Parcul Industrial Gorj

  Procesator de lapte în Parcul Industrial Gorj

  Conducerea Parcului Industrial Gorj caută să atragă un procesator de lapte, pentru a exista o concurență în acest domeniu. „Este nevoie în zona de sub munte și sunt în căutare a u unui procesator de lapte. Încercăm să-i punem la dispoziție toate facilitățile pe care le avem. Sunt foarte multe ferme în zona noastră și chiar am purtat discuții cu crescătorii de animale și au mărturisit că prețul oferit de procesator care speculează prețul la lapte, care este de-a dreptul jignitor la adresa producătorilor. Sper să găsim acest investitor care să vină în Parcul Industrial de la Bumbești Jiu sau în cel care va funcționa la Bălești“, a spus Eftemie Popescu, directorul Parcului Industrial.

  S-a finalizat investiția de înființare a unei rețele proprii de alimentare cu energie

  Societățile care își desfășoară activitatea în cadrul Parcului Industrial Bumbești Jiu nu vor mai avea probleme cu alimentarea cu energie electrică. „Rețeaua de alimentare și distribuție curent electric este finalizată. S-a semnat procesul verbal de recepție finală. Este o investiție suportată exclusiv de Consiliul Județean Gorj și se ridică la aproximativ șapte miliarde de lei vechi“, a mai precizat Eftemie Popescu. Pentru că rețeaua de alimentare cu energie veche era foarte învechită, în Parcul Industrial Bumbești Jiu aveau loc frecvent avarii și întreruperi pe perioade îndelungate cu energie electrică.
  Acesta a mai precizat că se vor face în continuare investiții atât în parcul industrial de la Sadu II, cât și în viitorul parc industrial de la Bălești din fondurile de tranziție justă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!