spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăNews AlertGorjean trimis în judecată pentru trafic de droguri

  Gorjean trimis în judecată pentru trafic de droguri

  Un gorjean și un cetățean străin au fost trimiși în judecată de către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Gorj, pentru trafic de droguri.
  Tribunalul Gorj a constatat o serie de nereguli în privința întocmirii rechizitoriului și l-a trimis la parchet în vederea remedierii acestora.
  „Admite excepţia privind neregularitatea actului de sesizare, invocată din oficiu, cu privire la rechizitoriul nr. 26D/P/2017 al Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Gorj. Constată neregularitatea rechizitoriului nr. 26D/P/2017 al Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Gorj. Conform art. 345 alin. 3 C.p.p., în termen de 5 zile de la comunicarea prezentei încheieri, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Gorj, va remedia neregularităţile constatate şi va comunica judecătorului de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată sau solicită restituirea dosarului“, se arată într-o hotărâre a Tribunalului Gorj.
  Radu Constantin Pârâianu și Guillaume Naviaux au fost trimiși în judecată pentru trafic de droguri.

  Inculpatul a mai suferit o condamnare

  Radu Constantin Pârâianu a fost condamnat, în urmă cu trei ani, la o pedeapsă de trei ani și patru luni de închisoare, pentru că făcea parte dintr-o rețea care aproviziona tinerii în Târgu Jiu cu canabis și alte substanțe cu efect psihotrop. Din această rețea făcea parte și fiul unui cunoscut om de afaceri din Târgu Jiu. Nicu Măroiu junior a primit o pedeapsă de trei ani și jumătate de închisoare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: