spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăEconomicTensiuni între sindicaliștii din CEO

  Tensiuni între sindicaliștii din CEO

  O serie de tensiuni au apărut între liderii din Sindicatul Energia Rovinari și președintele Federației Naționale Mine Energie (FNME), Dumitru Pârvulescu.

  „Deoarece am văzut că se continuă cu manipularea în spațiul public, precum că proiectul de modificare la legea pensiilor pentru reducerea vârstei de pensionare ar fi neconstituțional, postez aici avizul din Comisia Juridică a Camerei Deputaților, aviz favorabil votat în unanimitate de juriștii specialiști din Parlamentul României.

  Oameni buni, cu toate că suntem luați de proști, suntem luați în bășcălie și cu o aroganță nesimțită suntem trimiși să citim pentru că îndrăznim să ne cerem un drept, noi continuăm să le arătăm cât de ridicoli pot să fie și tocmai de aceea le reproșăm că s-au transformat în trompetele administrației și politicului de la putere. Nu o să-i pot tolera niciodată pe sindicaliștii care sunt împotriva oamenilor invocând tot felul de aberații, de data aceasta prefăcându-se în specialiști juriști și economici, fiind pe față cu administrația și cu liderii politici de la putere”, a scris Manu Tomescu, vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, pe pagina de Facebook.

  Președintele Sindicatului Energia Rovinari, Constantin Mitrescu, susține că proiectul legislativ a primit aviz favorabil în Comisia Juridică, iar colegul său sindicalist nu are dreptate: „E un mare sindicalist, șef de federație, care a trâmbițat pe la toate televiziunile locale, a trâmbițat de a roșit fibra optică în tot județul, cum că această lege a fost făcuta pe picior, cu greșeli gramaticale și legislative grave, bla, bla, bla… și uite, comisia juridică l-a contrazis. E inginer de meserie, dar se pare că și-a dat doctoratul în drept cu Ponta, că prea ne învață cum e cu legile astea, nu e seară să nu ne predea câte un curs de drept pe la televizor”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: