spot_img
20.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăEvenimentCirculația trenurilor este blocată în Defileul Jiului, din cauza unor căderi de...

  Circulația trenurilor este blocată în Defileul Jiului, din cauza unor căderi de pietre

  Circulația trenurilor este blocată pe Defileul Jiului, în zona Lainici, din cauza unor căderi de pietre, în zona Pietrele Albe. Se lucrează la degajarea căii ferate.

  Trenurile care circulau pe Defileul Jiului au rămas blocate pe traseu. Zeci de călători au așteptat în garnituri, până când autoritățile au găsit o soluție. Pietrele au rupt un stâlp de la rețeaua electrică de transport.

  „Compania Natională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar de călători pe relația Lainici și Petroșani se desfășoară în condiții speciale, prin transbordarea călătorilor cu mijloace auto.

  Măsura de transbordare cu mijloace auto a călătorilor din trenurile IR 1823 București Nord – Deva, IR 1836 Cluj Napoca – București Nord și R 2084 Pietroșani – Craiova este necesară pentru asigurarea continuității circulației feroviare pe intervalul Lainici – Petroșani, după ce mai multe bucăți de stâncă, desprinse de pe versant, au rupt un stâlp de susținere și firul de contact între stațiile Stâmbuța – Pietrele Albe, la km 108+600.
  Menționăm faptul că, personalul feroviar de specialitate al SRCF Craiova intervine în zona km 108+600 cu utilaje și drezine pantograf pentru îndepărtarea bucăților de stâncă de pe calea ferată, înlocuirea stâlpului de susținere și a firului de contact pe toată zonă afectată, astfel încât redeschiderea traficului feroviar să se reia în cel mai scurt timp.

  Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru întârzierile care se vor înregistra în circulația trenurilor pe raza Regionalei CF Craiova, urmare producerii acestui incident, cu precizarea că personalul feroviar depune toate eforturile necesare pentru finalizarea intervențiilor desfășurate la fața locului, în vederea redeschiderii circulației în condiții normale și în deplină siguranță”, a transmis CFR.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!