spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăEvenimentPrins în timp ce își făcea nevoile într-un parc din zona centrală...

  Prins în timp ce își făcea nevoile într-un parc din zona centrală a municipiului Târgu Jiu

  Municipiul Târgu Jiu este departe de a putea fi considerat un oraș civilizat. Polițiștii locali reușesc cu greu să facă față numărului mare de fapte antisociale.

  Zilele trecute, un bărbat a fost amendat pentru că și-a făcut nevoile chiar într-un parc aflat chiar în fața spitalului de pe strada Tudor Vladimirescu. „S-a aplicat o sancțiune contravențională pentru satisfacerea nevoilor fiziologice în Parcul Nicu D. Miloșescu din Târgu Jiu. Un bărbat a fost surprins în timp ce își satisfăcea nevoile pe spațiul verde. El se afla în parcul respectiv împreună cu alți doi prieteni, pentru a consuma băuturi alcoolice, polițiștii locali luând măsuri sancționării și în acest sens“, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Locale Târgu Jiu.

  Amenzi de peste 7.500 de lei în doar câteva zile

  De asemenea, polițiștii locali au mai aplicat sancțiuni, în ultimele zile și pentru nerespectarea regulilor referitoare la protejarea operelor de artă și de mobilier urban pe raza municipiului Târgu Jiu, dar și pentru nerespectarea regulilor instituite pentru protejarea Ansamblului Monumental „Calea Eroilor”. „Sunt cetățeni ai orașului care s-au așezat pe scaunele de pe Aleea Scaunelor sau de la Poarta Sărutului, iar alții au pus piciorul pe acestea. Totodată, unii și-au lăsat gențile pe scaune“, a spus Florin Băluță, directorul Poliției Locale Târgu Jiu.

  Poliția Locală a mai dat amenzi pentru nerespectarea măsurilor instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19; murdărirea domeniului public, prin aruncarea de resturi de țigări, coji de nucă și ambalaje; fapte de cerșetorie și vagabondaj, precum și pentru consum de băuturi alcoolice în parcuri, pe stradă sau în locurile de joacă pentru copii.

  În perioada 15 – 19 septembrie, Poliția Locală Târgu Jiu a aplicat 32 de amenzi în valoare totală de 7650 lei, 31 avertismente scrise și opt avertismente verbale.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: