spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateSpor de COVID-19 încasat necuvenit de o asistentă a Spitalului Județean de...

  Spor de COVID-19 încasat necuvenit de o asistentă a Spitalului Județean de Urgență. S-a lăsat cu sancțiuni

  O asistentă medicală din Secției Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a încasat în mod necuvenit sporul de COVID-19 și va fi nevoită să returneze suma încasată în mod ilegal. Totul a ieșit la iveală în urma unui control efectuat de către o comisie de cercetare. „Comisia de cercetare disciplinară care a verificat aspectele sesizate de mass-media legate de sporurile încasate de un alt angajat, a ajuns la concluzia că doamna asistent D.A. a încasat necuvenit sporul prevăzut pentru activitatea de trei ture și va restitui suma de bani încasată. Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a dispus serviciilor abilitate atât calcularea sumei respective, cât și notificarea doamnei D.A. vizavi de obligația acesteia de a restitui suma necuvenită“, se arată într-un comunicat de presă al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Medicul șef și asistentul șef de la Secția Psihiatrie, avertizați

  Medicul șef de la Secția Psihiatrie a fost avertizat de conducerea spitalului pentru că nu și-a îndeplinit sarcinile. „Pentru că medicul șef al secției nu a respectat aceste atribuții consemnate în raport, va fi atenționată în scris de către conducerea SJU Târgu-Jiu asupra respectării celor mai sus menționate.

  De asemenea, și asistenta șefă a fost avertizată pentru că nu a întocmit în mod corespunzător pontajele: „Cu privire la doamna C.S., asistent șef, s-a concluzionat că nici aceasta nu și-a respectat obligațiile din fișa postului în sensul că nu a întocmit corect pontajul pe luna martie, motiv pentru care s-a dispus sancționarea disciplinară a acesteia cu „avertisment scris” conform prevederilor Codului Muncii. Măsurile administrative au fost dispuse la data prezentării raportului comisiei de cercetare disciplinară conducerii unității sanitare, respectiv pe 14.09.2021, urmând a fi emise acte administrative în acest sens“, au mai transmis reprezentanții spitalului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: