spot_img
24 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăNews AlertAtleta Alina Eremia a câștigat maratonul internațional de la Cluj Napoca

  Atleta Alina Eremia a câștigat maratonul internațional de la Cluj Napoca

   

  Atleta Alina Eremia a reușit o performanță remarcabilă. Aceasta a câștigat medalia de aur la puternicul concurs internațional de maraton din Cluj Napoca.

  „Ea este Alina Eremia și este câștigătoarea Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2022. Are 23 de ani și a venit din Târgu Jiu, pentru prima oară, la maratonul internațional din Cluj. Mai vine! Bravo, Alina!!“, au transmis organizatorii.

  Face atletism de la vârsta de 10 ani

  Alina Eremia are dublă legitimare, la CSM Târgu Jiu și la CS Pandurii. Ea este antrenată de către Ion Bură, antrenor emerit. Sportiva este originară din Botoșani.
  „La vârsta de 10 ani a început povestea mea în atletism. Întâmplarea face că, într-o zi, la ora de sport, domnul profesor de educație fizică ne-a spus că cine va alerga mai multe ture de teren va ajunge undeva mai sus. M-am pus pe alergat și nu a durat mult timp și a venit un antrenor de la Liceul cu Program Sportiv Botoșani și m-a întrebat dacă vreau sa merg la liceul respectiv, să fac atletism. A doua zi am mers la un antrenament și mi-a plăcut, iar de atunci până în prezent fac atletism.
  Primul titlu de campioană l-am cucerit în proba de 5000 m. În acel moment am simțit o bucurie enormă, dar, în același timp, am simțit că pot mai mult și că pot câștiga mai multe titluri. Cucerirea primului titlu de Campioană Națională l-am sărbătorit alături de colegii mei și de domnul antrenor.
  Un titlu de campioană se obține foarte greu. Enorm de multe ore de antrenament, multă muncă, ambiție, atitudine. Chiar dacă plouă sau ninge, trebuie să te antrenezi. Sunt și alte aspecte de care trebuie să ții cont, spre exemplu trebuie să ai grijă la alimentație pentru a te menține în formă.
  Modelul meu în atletism, idoul meu aș putea spune, este Constantina Diță. Îmi doresc să ajung la Jocurile Olimpice, la fel cum a reușit doamna Constantina Diță, mai ales că acum sunt mamă și vreau ca fata mea, când va crește mare, să fie mândră de mine“, a spus atleta într-un interviu acordat pentru site-ul csmtargujiu.ro.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!