spot_img
15.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 10, 2023
Altele
  AcasăNews AlertEchipa de handbal CSM Târgu Jiu, susținută de Consiliul Județean Gorj 

  Echipa de handbal CSM Târgu Jiu, susținută de Consiliul Județean Gorj 

  Consiliul Județean Gorj va susține echipa de handbal CSM Târgu Jiu, care a promovat în Liga Florilor, considerat unul dintre cele mai importante campionate din lume, deoarece în el joacă o serie handbaliste care sunt campioane mondiale sau olimpice.

  Președintele Consiliul Județean Gorj, Cosmin Popescu, a spus că echipa va fi finanțată prin intermediul Primăriei Târgu Jiu: „Intenționăm să venim cu o finanțare directă către Primăria Târgu Jiu, pentru ca, la momentul necesar, să intervină și să aloce sumele necesare. O să venim cu un aport suplimentar pentru CSM Târgu Jiu“.

  Nu s-a stabilit suma

  Încă nu s-a stabilit suma cu care va contribui Consiliul Județean Gorj la bugetul echipei de handbal.

  „Se va discuta suma cu care putem să contribuim. Echipa are nevoie de sprijin, pentru a putea supraviețui în prima ligă. Una este bugetul de liga a doua și alta este bugetul de liga I“, a menționat Cosmin Popescu.

  Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu a promovat matematic în Liga Florilor, după ce victoria înregistrată, la sfârșitul săptămânii trecute, pe teren propriu, în fața formației CS Arena Târgu Mureş, scor 41-23. Meciul a contat pentru etapa a 23-a din Seria B a Diviziei A.

  Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au dominat autoritar partida şi s-au impus fără probleme.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!