spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăNews Alert281 de voturi pentru demiterea lui Cîțu

  281 de voturi pentru demiterea lui Cîțu

  Guvernul Cîțu a fost astăzi demis. Așa cum au declarat, parlamentarii USR și AUR au votat alături de parlamentarii PSD. Florin Cîțu pierde scaunul de premier în urma celor 281 de voturi exprimate pentru moțiunea de cenzură. Nu a fost niciun vot împotrivă. În discursurile politicianiste s-au remarcat acuze, în special, la adresa celor de la USR care doresc să revină la guvernare însă nu cu Cîțu premier.
  „Moțiunea de cenzură a trecut! Guvernul Cîțu a fost sancționat și trebuie să plece!
  Iresponsabilitatea, incompetența și, mai ales, aroganța lor au făcut ca românii să o ducă din ce în ce mai rău. Sper ca măcar acum, în al doisprezecelea ceas, președintele să se gândească la interesul românilor și să nu mai insiste cu experimentul „Guvernul Meu”, un experiment care s-a dovedit atât de nociv pentru România.
  ALEGERILE ANTICIPATE sunt singura soluție prin care poate fi creată o majoritatea stabilă, care să salveze România din criza în care au aruncat-o guvernările de dreapta ale ultimilor doi ani”, a transmis liderul PSD Gorj Mihai Weber.

  După această mișcare, partidele politice sunt așteptate la Cotroceni pentru propuneri. PSD a anunțat deja că nu va face nicio nominalizare, ar susține un guvern tehnocrat până la declanșarea alegerilor anticipate, în primăvară. USR ar merge pe mâna lui Dacian Cioloș. În schimb liberalii au declarat că vor negocia pe proiecte cu toată lumea, „toate scenariile fiind pe masă”.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. OARE NU AR TREBUI SA PLANGEM DUPA CITU,VILCEANU,GORUN,BANTA,NOVAC,POPESCU,CIOCIOI SI ALTI SINECURISTI DIN GORJ NUMITI CU SPRIJINUL PREACINSTITULUI D VILCEANU???

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!