spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăPoliticDrum liber pentru Vîlceanu pentru încă un mandat în fruntea PNL Gorj

  Drum liber pentru Vîlceanu pentru încă un mandat în fruntea PNL Gorj

  Taberele liberale de la Gorj au făcut pace. Dan Vîlceanu rămâne fără contracandidat la șefia PNL Gorj. Ion Iordache s-a hotărât „să-i mai dea o șansă”.

  Ideea vehiculată în spațiul public cum că senatorul Ion Iordache va candida pentru șefia organizației județene a PNL a fost astăzi spulberată. Afaceristul a ieșit public și a declarat că nu va candida împotriva lui Dan Vîlceanu. „Eu nu am de gând să candidez pentru nicio funcție, sunt vicepreședinte de drept, în schimb mă voi implica activ. Am discutat cu mai mulți colegi și, președintele Dan Vîlceanu a reușit să impună la nivel național o serie de oameni în funcții cheie, în Guvernul României, și apreciez că merită o șansă. Chiar dacă și eu multe nemulțumiri legate de comunicarea și de implicarea celor promovați ca și rezultate pentru județ, în urma unor discuții aceștia și-au luat angajamentul că își vor schimba atitudinea față de primarii din Gorj, de membrii noștri de partid, față de județ”, a declarat Ion Iordache.

  Echilibru între Vîlcenu și Iordache

  Liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a confirmat că a stat de vorbă cu senatorul Iordache și că au stabilit să rămână o echipă prin menținerea pozițiilor actuale, el președinte –Iordache vicepreședinte.„Cel mai important este să găsești un echilibru și să ții organizația unită. Și acest lucru nu se poate face de unul singur ci printr-o echipă. În această perioadă am avut mai multe discuții cu colegii și apoi mi-am anunțat candidatura. PNL este un partid cu oameni cu personalitate și trebuie să ai discuții cu colegii înainte de orice acțiune. Domnul senator are discuții prezente cu primarii, încercăm să facem o echipă puternică”, a transmis Dan Vîlceanu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: