spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăPoliticPropunere tentantă pentru Romanescu de a pleca la PSD

  Propunere tentantă pentru Romanescu de a pleca la PSD

  Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, nu exclude posibilitatea de pleca din PNL, dacă partidul va continua să decadă. Acesta a dezvăluit în cadrul unei emisiuni de televiziune că în urmă cu doi ani primit o propunere tentantă chiar de la președintele PSD, Liviu Dragnea: „Am avut o ofertă foarte tentantă în anul 2019 de la PSD, chiar de la președintele Liviu Dragnea. Am avut o întâlnire atunci, pe care pot să o dezvălui, deoarece acum este istorie. A fost o ofertă destul de tentantă la acel moment cu ceva sume pe care putea să le aloce municipiului Târgu Jiu în perioadă imediat următoare. Am declinat acea ofertă determinat de faptul că am fost ales la Târgu Jiu, ci și pentru ceea ce nu realizase PSD în cel 17 ani, fiind și un vot anti PSD, și mi-a fost frică de faptul că cetățenii municipiului Târgu Jiu m-ar fi condamnat pentru o eventuală trecere“.

  Decizia de a pleca aparține echipei

  Acesta a precizat că o posibilă decizie de la pleca din PNL va fi luată împreună cu echipa sa: „Motivul principal pentru care sunt în PNL și pentru care voi rămâne o reprezintă echipa de la Târgu Jiu.

  Decizia nu îmi aparține în totalitate. Dacă vreodată se va pune în discuție posibila candidatură din partea unei alte formațiuni politice, atunci decizia trebuie să aparțină acestei mari familii a organizației municipale“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!