spot_img
19.5 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 2, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGREBLĂ, declarații după cererea DNA de arestare

    GREBLĂ, declarații după cererea DNA de arestare

    Întro intervenție la postul de televiziune B1 Tv, Toni Greblă a declarat : “Eu consider că ceea ce mi se impută a fost în parte demontat. Au fost audiați doar parte din martori, vom vedea in continuare, ancheta continuă. N-mi dau seama dacăera nevoie de solicitarea arestării pentru asemenea învinuiri. Mă voi prezenta la Senat și voi acționa în consecință.

    „Nu ştiu care este grupul infracţional despre care se vorbeşte. Am văzut că exista un grup infracţional care ar fi putut să încalce embargoul cu Federaţia Rusă, embargo care nu există, din punct de vedere al României, decât pentru produsele cu dublă utilizare şi, în acelaşi timp, s-a stabilit, prin martorii audiaţi, până acum, că nu am nicio contribuţie la un posibil export care s-ar fi putut întâmpla. Dar sunt elemente de anchetă şi nu aş vrea să le dezvălui eu. Aştept să văd dosarul, ca să nu pun foştii colegi din Biroul Permanent într-o situaţie delicată, mai ales că s-a luat o decizie politică şi mai există şi pagube colaterale. Voi lua o decizie după ce voi vedea dosarul. Nu există decizie bună, dar voi lua o decizie la momentul potrivit”, a explict Greblă.

    “După ce voi vedea dosarul, probabil voi evita să pun foștii colegi într-o situație delicată, mai ales că este și o decizie politică acolo, care nu mai conteaza ce scrie în dosar. Important este să se dea un aviz, voi lua o decizie la momentul oportun”

    “Nu comentez chesituni din dosar. Eu spun doar că nu am văzut exact de ce sunt acuzat. Că aș fi intervenit la diferite autorități și am primit diferite bunuri și nu vreau să le repet” ,

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!