spot_img
18.7 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 29, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Cu unitate scoatem echipa de unde este"

    „Cu unitate scoatem echipa de unde este”

    Tot tehnicianul spune: „În ultimul an calendaristic, mă refer la retur și tur s-au obținut 18 și 19 puncte, deci punctaj de retrogradare”

    Mulți vedeau Pandurii în topul Ligii 1, însă târgujienii se zbat în subsolul clasamentului. Și asta nu este de ieri de astăzi, ci de ceva timp. Chiar antrenorul Edi Iordănescu face o radiografie a ultimei perioade, mai exact ultimul an calendaristic. „În ultimul an calendaristic, mă refer la retur și tur s-au obținut 18 și 19 puncte, deci punctaj de retrogradare. deci se traversează proastă de ceva mai mult timp”, spune Edi Iordănescu. Așa că antrenorul face apel la toată lumea: „Trebuie să fim uniți” a mai spus tehnicianul.

    Are misiune clară: salvarea

    Antrenorul pandurilor recunoaște că misiunea pandurilor, salvarea de la retrogradare este o misiune grea. „În tur s-au reuşit doar patru victorii. În momentul de faţă ştiu că în ultimele două jocuri noi am dezamăgit, acesta este adevărul”, spune Edi Iordănescu. Acesta merge mai departe și spune că el vrea să scape echipa de la retrogradare. „Eu sunt conştient că e un moment dificil, nu am preluat această echipă în lupta pentru Europa League, am preluat-o la lupta pentru evitarea retrogradării, suntem în continuare acolo şi încerc să redresez corabia”, a mai spus Edi Iordănescu.

    Avertismentul lui Edi!

    Tehnicianul pandurilor dă impresia că nu toți oamenii din club sau din anturajul echipei sunt înhămați la aceeași căruță. Așa că ieri, tehnicianul a trimis un mesaj avertisment. „E un moment important, nu este un moment uşor, e un moment dificil pentru această echipă şi pentru viitorul ei şi fac un apel la toţi cei care iubesc fotbalul în general şi care iubesc această echipă să lase la o parte orice fel de orgoliu sau orice fel de interes personal şi să fie toată lumea aproape de această echipă. E un mesaj pe care nu vreau să-l aprofundez în acest moment şi nu voi comenta mai mult, decât un simplu mesaj: să fie toată lumea lângă această echipă, pentru că acest oraş are nevoie de o echipă în prima ligă, care să ţină steagul sus”, spune Iordănescu. Acesta continuă pe aceeași linie. „Este un moment în care doar unitatea din echipă și din jur poate să scoată echipa din această situație. Dacă nu există unitate sunt riscuri majore să se retrogradeze și apoi să ajungem să facem stadion și să nu avem echipă. Urmează intervenţia care se va face la stadion, peste o perioadă nu foarte îndepărtată oraşul va avea şi un stadion nou şi trebuie să aibă echipă în prima ligă care să se bată la primele locuri”, a mai comentat Iordănescu. În plus, tehnicianul face un apel și la fanii echipei. „Fac apel și la public. Știu că publicul s-a obișnuit cu rezultate în trecutul mai îndepărtat. Publicul trebuie să aibă răbdare, să susțină echipa, să fie alături. Cu unitate putem scoate echipe de unde este”, a mai declarat antrenorul principal al pandurilor.

    Pentru a nu pune presiune pe vestiar în privința mesajului de mai sus, Edi Iordănescu exclude varianta vestiarului rupt la echipă. „În vestiar nivelul de unitate al grupului este mult schimbat în bine față de ce am găsit aici. Este o realitate, nu e un reproș pentru nimeni. Știu că orice antrenor vrea să aibă unitate în vestiar. Beneficiez de sprijinul unor jucători maturi care au ajuns la un anumit nivel”, a mai punctat Iordănescu menționând că dacă va fi cazul va mai face unele precizări, oferind și unele indicii. „Este un mesaj general. Poate o să fie un moment în care o să simt nevoia și o să aprofundez. Dacă va fi nevoie”, a fost declarația dată de Edi Iordănescu.

    Mulți răniți

    Lista cu jucătorii accidentați crește pe zi ce trece. Erico este accidentat de mai mult timp, Pleașcă va sta și el 6 luni, Paraskevas absentează și el de luni bune, iar în ultimele zile Matulevicius și Shalaj s-au accidentat și ei. „Ne aşteaptă o perioadă grea, cu jocuri multe într-o perioadă scurtă, suntem un pic supăraţi pentru că avem doi jucători cu accidentări, mă refer la Matulevicius, care s-a întors de la echipa naţională cu probleme la genunchiul la care el a fost operat şi la Gezim, care după jocul amical de la Vâlcea, a suferit atunci o lovitură, în primă fază am spus că e ceva superficial, dar în urma unei investigaţii am constatat că are ruptură musculară”, încheie Iordănescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!