spot_img
18.6 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 7, 2024
Altele
    AcasăActualitateSindicatele din CEO așteaptă întâlnirea de vineri cu șeful Casei de pensii....

    Sindicatele din CEO așteaptă întâlnirea de vineri cu șeful Casei de pensii. Unii dau înapoi

    Sindicatele din Complexul Energetic Oltenia așteaptă discuțiile de vineri cu șeful Casei Naționale de Pensii pentru a stabili modul în care va fi aplicată Legea 179, care reglementează condiții speciale de muncă la companiile energetice și reduce cu 13 ani vârsta de pensionare la societățile din domeniul minier și energetic.

    Unii lideri de sindicat nu au însă încredere în formula propusă, având în vedere că ar urma să fie emis un ordin la nivelul Casei Naționale de Pensii. Suspiciunea celor de la sindicate care acum fac un pas în spate este că ordinul ar putea fi schimbat rapid, dacă se vor modifica interesele celor care ajung la guvernare la un moment dat și nu vor mai fi de acord cu formula de pensionare respectivă.

    Prin urmare, se dorește mai multă stabilitate în privința aplicării legii, iar acest lucru este posibil printr-o Ordonanță de Urgență sau prin lege. Este și motivul pentru care sunt sindicaliști care nu sunt de acord cu o rezolvare prea simplistă a problemei și care să poată fi combătută oricând, în funcție de anumite interese politice sau de altă natură.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!