spot_img
15.6 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 30, 2024
Altele
    AcasăRaspunsuriCum vedeţi iniţiativa Primăriei Târgu-Jiu de a oferi cetăţenilor ceai cald, în...

    Cum vedeţi iniţiativa Primăriei Târgu-Jiu de a oferi cetăţenilor ceai cald, în această perioadă, când temperaturile sunt cu mult sub 0 grade?

    „Mulţi dintre concetăţenii noştri suspectează municipalitatea (pe primar) de gesturi populiste, de campanie electorală pentru tot ce se face într-o lume normală. Dacă se dă ceai iarna, dacă se organizează zile festive pentru pensionari, dacă se sărbătoresc nunţile de aur, dacă se stropeşte strada, dacă se dă cu material antiderapant pe trotuare, dacă se organizează puncte sanitare vara când e canicula, dacă se mătură străzile, daca se pun bănci în locurile de agrement, dacă se acoperă şi se construiesc pieţe închise, dacă ….şi câte de dacă există şi ni se par ieşite din comun, le suspectăm fie de banalitate, fie de interes electoral. Aceste iniţiative sunt normale într-o lume normală. Sunt normale ca şi spălatul pe dinţi, bărbieritul şi înduşarea zilnică a fiecărui cetăţean. Atâta timp cât servesc nevoilor concetăţenilor înseamnă că sunt preocupări normale. Într-o lume în care cineva îşi face doar datoria faţă de restul care mimează, e ceva suspect, e ceva anormal, e ceva electoral. Domnule primar! Urmează-ţi calea şi lasă lumea să bârfească ca sa se simtă liberi în democraţie” Nicu Bercea

    „Apă de ploaie! Nu mi se pare ceva paranormal pentru că sunt câteva persoane din primărie care ies în stradă să dea doar în două locaţii ceai cald” Marian.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!