spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 29, 2024
Altele
    AcasăActualitateInvestiții de 33 de milioane de lei în școlile din Târgu Jiu

    Investiții de 33 de milioane de lei în școlile din Târgu Jiu

    Învățământul din Târgu Jiu, o prioritate pentru administrația publică. Peste 33 de milioane de euro au fost investiți, în ultimii ani, în școlile din municipiu. Multe dintre proiectele demarata au fost deja finalizate, altele în curs de finalizare.

    Cu fonduri europene dar și din buget propriu, autoritățile au reușit să schimbe fața și dotările școlilor.
    „166.048.102 lei, adică peste 33 de milioane de euro am investit, în ultimii 4 ani, în unitățile de învățământ din municipiul Târgu Jiu, pentru proiecte mari. Nu sunt incluse aici cheltuieli de întreținere sau dotări minore. Sunt bani proveniți din fonduri europene și bugetul local.
    Atenție! Sunt proiecte finalizate, sau în curs de implementare! Oricine poate verifica modul în care au fost cheltuiți acești bani. Este de ajuns să viziteze unitățile școlare.
    Sumele au fost folosite pentru dotări ultramoderne, extinderea spațiilor, construirea altora noi, amenajarea de laboratoare, reabilitare și renovare energetică și reparații majore.
    Cred, cu tărie, că o educație de calitate este crucială pentru viitorul comunității noastre, iar copiii noștri trebuie să învețe în spații adecvate și să beneficieze de materiale didactice de ultimă generație”, a transmis Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu Jiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!