spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 2, 2024
Altele
    AcasăEvenimentAmenințată cu moartea de soțul mai tânăr

    Amenințată cu moartea de soțul mai tânăr

    O femeie, aflată în divorț cu soțul, a fost amenințată cu moartea de acesta, victima având deja un ordin de protecției.
    La data de 1 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de o femeie, cu privire la faptul că fiica sa este urmărită de soț și are ordin de protecție împotriva acestuia.
    Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce o femeie de 34 de ani, se afla în scara blocului unde locuiește, pe raza municipiului, ar fi fost lovită cu piciorul în membrul inferior stâng și amenințată cu moartea de către că soțul său, de 30 de ani, cei doi fiind în procedură de divorț.
    De asemenea, polițiștii au constatat că împotriva bărbatului era emis un ordin de protecție de către Judecătoria Târgu Jiu, începând cu data de 20.09.2024, acesta încălcând măsurile dispuse prin ordinul de protecție, prin aceea că s-a apropiat la o distanță mai mică de 1.000 m față de soția sa.

    În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de violență în familie, amenințare și încălcarea prevederilor dispuse prin ordinul de protecție.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!