spot_img
18.6 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 7, 2024
Altele
    AcasăSportPugiliștii de la CSM Târgu Jiu, la Campionatul Național de Box pentru...

    Pugiliștii de la CSM Târgu Jiu, la Campionatul Național de Box pentru Juniori

    Sportivii secției de box de la CSM Târgu Jiu se vor deplasa, zilele acestea, în Moldova, la Bacău, acolo unde vor participa la Campionatul Național de Box pentru Juniori 2024. La competiția care se va disputa în perioada 7-11 octombrie, CSM Târgu Jiu va fi reprezentat de 4 sportivi, la diferite categorii de greutate.

    După antrenamentele intensive din ultima perioadă, pugiliștii juniori de la CSM Târgu Jiu au ocazia să-și măsoare forțele, în această săptămână, în cadrul celei mai puternice gale pentru juniori din calendarul oficial al Federației Române de Box, Campionatul Național de Box pentru Juniori. Competiția va avea loc la Bacău, iar în ring se vor „duela” aproximativ 300 de boxeri, cei mai buni de la toate cluburile din țară. La confruntarea celor mai buni pugiliști juniori din țară vor fi prezenți și sportivii pregătiți de Petrișor Gănănău și Adrian Motorga.

    De la CSM Târgu Jiu vor urca în ring Andrei Roșca, la categoria 52 de kilograme, Alexandru Goae, la categoria 57 de kilograme și Andrei Mustață, la categoria 75 de kilograme, toți trei pregătiți de Adrian Motorga. În ring va urca și Alexandru Licuriceanu, la categoria 46 de kilograme, sportiv pregătit de Petrișor Gănănău.

    300 de sportivi își vor încrucișa mănușile

    Petrișor Gănănău consideră turneul din Moldova ca unul extrem de important, la care 300 de sportivi își vor încrucișa mănușile cu medaliile pe masă, iar campionii vor intra în atenția antrenorilor federali pentru convocarea la loturile naționale, pentru cele mai importante competiții internaționale de anul viitor, Campionatul European și Campionatul Mondial: „Este una dintre cele mai așteptate competiții interne, pe de o parte de antrenorii și sportivii de la cluburile din țară, iar pe de altă parte și de antrenorii lotului național, care vor fi cu ochii pe cei mai buni pugiliști, în vederea convocării la loturile naționale pentru Campionatul European și Campionatul Mondial de anul viitor. Mulțumim CSM Târgu Jiu pentru susținerea de pe parcursul acestui an și sperăm să le răsplătim încrederea. Mergem la turneu să facem performanță la nivel înalt”.

    Și antrenorul Adrian Motorga consideră turneul din Moldova drept unul extrem de important. Chiar dacă elevii săi sunt la primul concurs de anvergură, Adrian Motorga speră ca sportivii să ajungă pe podium: „Este cel mai important turneu pentru juniori, avem încredere în sportivii noștri, chiar dacă este primul concurs pentru ei. Obiectivul nostru este să ajungem cât mai sus pe podium”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!