spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitatePrimarul comunei Albeni vrea să recupereze prejudiciile produse din cauza prostiei lui...

  Primarul comunei Albeni vrea să recupereze prejudiciile produse din cauza prostiei lui de la salariați

  Primarul comunei Albeni vrea să recupereze prejudiciul stabilit de Curtea de Conturi de la una dintre angajatele cu care se află în conflict de mai mult timp și de care vrea să se debaraseze. Este vorba de amenzile neîncasate de Primăria Albeni de la cetățenii care au fost sancționați.

  „Amenzile sunt prescrise în ultimii cinci ani, așa cum este termenul de prescriere. Eu am fost ținută numai prin pădure. Am referate scrise în care îi aduceam la cunoștință că se prescriu amenzile. Am început să fac câteva chiar și fără voința lui pentru că eram conștientă că o să mie impute. Am făcut și la Poliție, și la Prefectură că nu mă lasă să îmi desfășor atribuțiile din fișa postului. Pe urmă, dumnealui a trimis adrese la Poliție și la Prefectură că nu am voie să fac executări, pentru că mi-a scos din fișa postului, și de asta nu îmi semnează documentele, că nu am voie să fac executări. Acum în ședința de lucru mi-a spus că o să-mi impute mie amenzile și să mă judec cu el, dacă vreau. Este vorba de 580 milioane de lei vechi. Există o procedură de executare silită și nu trebuie să se prescrie. O să contest, pentru că nu sunt vinovată“, a spus Mihaela Machidon, angajată a Primăriei Albeni.

  O sumă de 30.000 de lei este imputată unei alte salariate

  Curtea de Conturi a mai stabilit un prejudiciu de 30.000 de lei noi, la Primăria Albeni, pentru că a încheiat un contract cu o firmă de contabilitate fără acordul Consiliului Local. Suma este imputată unui alt salariat care este hărțuit de către primarul Ionuț Stan. Este vorba de Viorica Băltărețu. Femeii i s-au luat, de același primar, atribuțiile legate de întocmirea documentelor contabile.

  Cercetat penal în mai multe dosare penale

  Primarul comunei Albeni, Ionuț Stan (PNL), a devenit celebru în toată țara după ce a fost filmat în timp ce vorbea de o șpagă de 1.500 de euro, pentru angajarea unei persoane. Acesta este cercetat penal de procurori pentru luare de mită, abuz în serviciu, fals și uz de fals. Acesta mai este cercetat penal pentru eliberarea unor certificate fiscale false cetățenilor din localitate care aveau datorii.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Asta i bolnav,e hot,e prost ,e de toate,daca el nu vede,nici familia ,frati,surori,nevasta,amanta,mama,tata ce o avea nu l vad sa l ajute cumva pe psihopat?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: