spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateSătenii din Curpen se plâng că primăria le-a cerut bani pentru a...

  Sătenii din Curpen se plâng că primăria le-a cerut bani pentru a repara un drum

  Un drum de acces la terenurile agricole ale localnicilor din satul Curpen, comuna Stănești, a fost distrus în urma inundațiilor, iar unii localnici susțin că primăria le-a cerut fonduri pentru repararea acestuia. „În comuna Stănești, sat Curpen, drumul de acces spre câmp a fost distrus de ape și primăria susține că nu are fonduri să îl repare și cere cetățenilor să contribuie cu bani pentru a plăti un utilaj particular“, este mesajul transmis redacției noastre.

  „Săptămâna viitoare se va repara drumul“

  Constantin Bicheru, primarul comunei Stănești, a precizat că nu li s-au cerut bani localnicilor pentru repararea drumului: „Eu nu am cerut bani la nimeni. Altcineva nu ar fi avut să le ceară din partea primăriei. Apa a rupt definitiv drumul. Am adus pe cineva la fața locului, care deține utilaje, și ne-a spus că va costa 100 milioane lei vechi. Sperăm ca săptămâna viitoare se va repara drumul. Nu se pune problema că nu avem fonduri“. Acesta a mai spus că problema este că nivelul râului Șușița este în continuare ridicat, pentru că se topește zăpada la munte: „Trebuie să se intervină pe apă și apa trebuie să se retragă“.

  Sătenii pot să ajungă la proprietăți

  Primarul comunei Stănești a precizat că cetățenii au pe unde să treacă pentru a ajunge la proprietăți: „Trebuie să facă un mic ocol, cam de 20 de metri. Este adevărat că trebuie să treacă pe un teren particula, dar eu am discutat cu proprietarul terenului și m-a asigurat că nu este nicio problemă până când calea de acces va fi reparată“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: