spot_img
25 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesMesajul soției fostului șef de la Sanepid Gorj: „Adrian nu a murit,...

  Mesajul soției fostului șef de la Sanepid Gorj: „Adrian nu a murit, ci a fost omorât, iar în codul penal se numește crimă“

  Georgiana, soția lui Adrian Dobrin, șeful Serviciului de Control din cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj, care a decedat în spitalul din Rm. Vâlcea, după ce sistemul de ventilare din ambulanța în care se afla s-a defectat, a transmis un mesaj la scurt timp de la înmormântarea acestuia. Femeia spune că soțul ei a fost ucis de incompetența din sistemul sanitar și că se va lupta pentru ca cei vinovați să răspundă: „Acum, că mi-am așezat EROUL într-o odihnă veșnică, cu puterile care mi-au mai rămas si cu spiritul puternic pe care mi l-a transmis, crescând lângă el de la vârsta de 22 de ani, mă folosesc de această rețea publică ți vă declar următoare: eu am semnat si mi-am asumat riscurile deplasării la București pentru pacientul Adrian Dobrin, dumneavoastră «sistemul sanitar» ați semnat si v-ați asumat riscurile pentru echipamentele deținute? Adrian nu a murit, ci a fost omorât, iar in codul penal se numește crima. Îți promit ca o să mă lupt, Adrian!“.

  Saturația a scăzut după ce s-a trecut la ventilarea manuală

  Adrian Virgil Dobrin, șef în cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj, a decedat duminică în Spitalul Județean de Urgență Râmnicu Vâlcea, după ce sistemul electric al ambulanței care îl transporta la un spital din București.

  Echipajul de pe ambulanță a trecut la ventilarea manuală a pacientului și mașina s-a îndreptat către cel mai apropiat spital, cel de la Râmnicu Vâlcea, unde s-a produs un stop cardio-respirator și Adrian Virgil Dobrin a decedat, cu toate că a fost resuscitat.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. Este normal sa fi indurerata dar Adrian a trait in sistemul sanitar corupt ,a beneficiat de multe protocole in loc sa faca controalele corect in spitale unde sunt multe infectii in salile de operatie.Adrian a beneficiat de acest sistem corupt,el era asiastent medical doamna si peste noapte a fost pus sef de catre Calinoiu,ati uitat?El nu isi facea treaba doamna,nu verifica spitalele decat pe hartie,el a murit in sistemul pe care la protejat pentru partea sa materiala doamna ! sa stiti ca au murit forte multi oamenii din cauza lui ca nu isi facea treaba acolo unde era angajat ca la noi,fara nici o pregatire adegvata,asta este crima doamna….

   • Din pacate , aveti dreptate dle pacient. In calitate de fost sef al inspectiei sanitare de stat a protejat din toate puterile sistemul de sanatate bolnav din Gorj. Tragedia este ca el insusi era un sceptic in privinta vaccinului. Despre morti numai de bine dar cum sa fii seful inspectiei sanitare de stat dintr un judet si sa refuzi vaccinarea care chiar era obligatorie pentru el si functia (meseria) sa? Ce semnal ne dai tu ca sef al inspectiei sanitare de stat , ,profanilor in ale medicinii daca tu care se presupunea ca esti un specialist ai refuzat vaccinarea? Dumnezeu sa te ierte.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!