spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăActualitateReparații de urgență la acoperișul Spitalului Județean

  Reparații de urgență la acoperișul Spitalului Județean

  Este nevoie de reparații în regim de urgență la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, clădirea din strada Progresului. Aceasta este cea mai mare dintre cele trei pavilioane ale unității medicale. Cuprinde ambulatoriul, precum și mai multe secții importante ale Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

  În urma unei evaluări realizate de către compartimentul tehnic, s-a stabilit că este nevoie de reparații de urgență la acoperișul clădirii. Lucrările trebuie să fie realizate cât mai repede, pentru ca apa de la precipitații să nu se infiltreze la ultimul etaj al imobilului. În momentul de față, este în derulare procedura de selectare a unei firme de construcții care să execute, în regim de urgență, reparațiile necesare.

  Este de amintit că tot în zona Progresului, lângă actuala clădire a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, este propusă construirea pe fonduri europene, a unui nou imobil. Acesta va avea 13 etaje și va fi prevăzut cu heliport. Va îngloba toate secțiile și compartimentele din unitatea medicală, în așa fel încât toate serviciile să fie într-un singur loc și pacientul să nu mai fie plimbat între clădirile Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Unitatea spitalicească este de tip pavilionar și a fost construită în urmă cu zeci de ani. Sunt chiar și clădiri de peste 100 de ani, cum este cazul celor de la Pasarelă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!