spot_img
30.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateZilele Aviației Militare Gorjene, la Stănești

  Zilele Aviației Militare Gorjene, la Stănești

  Aerodromul din Stănești prinde, din nou, viață. Pe 27 și 28 august, aici vor avea loc Zilele Aviației Militare Gorjene. Evenimentul se anunță grandios, prin expoziții de elicoptere și avioane militare, dar și aeronave istorice civile.

  Acțiunea debutează vineri, 26 august, începând cu ora 17.00, în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, unde participanții vor putea afla detalii despre tehnica militară. A doua zi, festivitățile se mută pe Aerodromul din Stănești. La eveniment vor fi expuse și echipamente istorice de aviație, motoare de aviație, dar și documente specifice domeniului aviatic. Accesul pentru public este gratuit. Totodată, cei pasionați pot efectua sărituri cu parașuta în tandem, contracost.
  „Ne bucurăm să vă anunțăm că de Ziua Aviației Militare Gorjene elicoptere militare, avioane militare și aeronave istorice civile vor brăzda cerul și vor poposi pe Aerodromul din Stănești. Vor fi două zile încărcate cu istorie, ne vom aduce aminte de piloți români căzuți la datorie și vom încerca să aducem emoția acelor momente, acolo unde s-a întâmplat”, anunță organizatorii.
  Între timp, organizatorii evenimentului caută voluntari care să se ocupe de acțiunea ce va avea loc weekendul viitor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: