spot_img
20.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăPoliticIordache are pata pusă pe PNL Târgu Jiu

  Iordache are pata pusă pe PNL Târgu Jiu

  Liderul PNL Gorj se joacă cu vorbele, atacându-și colegii din organizația municipală. Războiul dintre Ion Iordache și președintele PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu, face victime colaterale. Liberalii de la municipiu sunt acuzați că formează cea mai slabă structură din PNL.

  “Este cea mai slabă organizație PNL. Media ultimelor două tururi de alegeri ale PNL, Târgu Jiu este pe ultimul loc. Avem 22 de organizații, Târgu Jiu este pe locul 22. În toate organizațiile din județ, din cele 70 de organizații ale tuturor partidelor, Târgu Jiu este pe locul 37. Vom stabili ce vom face cu organizația Târgu Jiu”, a declarat Ion Iordache pentru un post de radio local.

  La toate aceste acuze, Marcel Romanescu nu a reacționat foarte dur, ca alte dăți, dar i-a recomandat șefului de la organizația județeană să ofere respect și va primi același lucru în schimb, cu alte cuvinte, să nu mai înceapă cearta. Liderul PNL Târgu Jiu a declarat că Iordache, prin declarațiile făcute, își jignește colegii din organizația municipală.

  “PNL Târgu Jiu este o structură puternică, o mare familie. Un astfel de mesaj nu este primit cu mare drag de cei care au muncit în campanie. Nu știu la ce ne raportăm când vorbim de o organizație slabă. Eu știu că am o organizație puternică, alături de care am câștigat ultimele două rânduri de alegeri locale. Când spui că e cea mai slabă organizație trebuie să te bazezi pe ceva. Rezultatele nu confirmă ceea ce spune domnul Iordache. Este o jignire pe care domnul președinte o aduce colegilor mei din PNL Târgu Jiu. La Târgu Jiu se votează omul, nu partidul. Eu mi-am asumat ce s-a întâmplat în campaniile electorale. Dacă nu câștigam, sunt convins că nu mai eram președinte al PNL Târgu Jiu. Eu cred că trebuie să ne respectăm reciproc”, a transmis Marcel Romanescu pentru aceeași sursă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!