spot_img
33.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 13, 2024
Altele
  AcasăSocialO nouă tranșă de alimente de la Uniune

  O nouă tranșă de alimente de la Uniune

  Vezi ce alimente nu au primit târgujienii de la UE!Primăriile din Gorj au început să primească cea de-a patra tranșă de alimente de la Uniunea Europeană. În perioada 18- 26 aprilie, la nivelul primăriilor din județul Gorj are loc recepționarea pachetelor alimentare destinate persoanelor defavorizate, în cadrul tranșei a patra a proiectului POAD” Acordarea de pachete cu ajutoare alimentare 2018-2021”.

  “În județul Gorj, vor fi distribuite 20.989 de astfel de pachete. Categoriile de persoane eligibile pentru a beneficia de ajutoare alimentare sunt următoarele:
  A) membrii familiilor şi persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare;
  B) membrii familiilor beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocaţia pentru susţinerea familiei, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;
  C) persoanele/familiile aflate temporar în situaţii critice de viaţă, respectiv victime ale calamităţilor, persoane dependente, definite conform prezentei ordonanţe de urgenţă, şi în alte situaţii asemănătoare stabilite prin anchetele sociale şi care se află în situaţii deosebite de vulnerabilitate, precum şi persoanele care locuiesc în aşezările informale. Persoanele mai-sus menționate vor putea intra în posesia pachetelor alimentare conform calendarului stabilit de fiecare primărie în parte”, a transmis Instituția Prefectului Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!