spot_img
13.5 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 15, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de fotbal a afaceristului Nicolae Sarcină, desființată. A intrat în faliment

    Echipa de fotbal a afaceristului Nicolae Sarcină, desființată. A intrat în faliment

    Clubul de fotbal Viitorul Pandurii Târgu Jiu, din Liga a II-a, va fi desființat, după ce Tribunalul Gorj a decis falimentul acestuia.

    Jucătorii sunt neplătiți de luni de zile și au refuzat să se prezinte la meciuri. Tribunalul Gorj a admis, marți, 15 octombrie, cererile de intrare în faliment formulate de Finanțele Publice și de administratorul judiciar. „Admite cererile formulate de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj si de administratorul judiciar FORINSOLV SPRL privind deschiderea procedurii generale a falimentului împotriva debitoarei Asociatia Clubul Sportiv Viitorul Pandurii Targu Jiu. Dispune deschiderea procedurii generale a falimentului împotriva debitoarei. Dizolvă debitoarea Asociatia Clubul Sportiv Viitorul Pandurii Targu Jiu. Ridică dreptul de administrare al debitoarei Asociatia Clubul Sportiv Viitorul Pandurii Targu Jiu. Desemnează lichidator judiciar provizoriu FORINSOLV SPRL, cu o retribuţie lunară de 3000 lei exclusiv TVA. Fixează termenul maxim de predare a gestiunii averii de la debitoare către lichidator, împreună cu lista actelor şi operaţiunilor efectuate după deschiderea procedurii pentru data de 12.04.2024“, se arată în sentința instanței de judecată.

    Echipa nu-și mai poate continua activitatea, rezultatele sale din primele nouă etape desfășurate deja urmând a fi anulate, potrivit regulamentului FRF.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!