spot_img
12 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 3, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPandurii visează la finală!

    Pandurii visează la finală!

    Gorjenii vor întâlni Dinamo în semifinalele Cupei Ligii

    „E bine” a fost concluzia trasă de Eugen Pârvulescu la finalul tragerii la sorți pentru stabilirea semifinalelor Cupei Ligii. Pandurii se va duela cu Dinamo pentru accederea în finala Cupei Ligii, acolo unde vor da peste învingătoarea semifinalei dintre Steaua și Astra Giurgiu. La o analiză a celor trei echipe cu care gorjenii puteau pica, Dinamo este cea mai accesibilă, Steaua și Astra fiind echipe cu loturi mult mai valoroase decât Dinamo. „Vrem în finală, putem ajunge acolo”, mai spune Eugen Pârvulescu. Acesta spune că are de luat și o revanșă de luat în fața dinamoviștilor. „La mine este vorba și de o revanșă de luat, înainte de venirea la Târgu-Jiu, chiar la ultimul meci pe care l-am avut cu Universitatea Cluj, am fost învins de Dinamo”, își amintește Pârvulescu.

    Iordănescu, precaut

    Din punctul de vedere al antrenorului Edi Iordănescu, tragerea la sorți nu a fost una specială. „L-am auzit și eu pe președinte că se bucură, dar eu sunt puțin mai conservator… Dinamo e o echipă de tradiție, o echipă care în momentul de față are șanse minime la campionat, din Cupa României este deja ieșită și este clar că va pune accent pe Cupa Ligii. De asemenea, este o echipă care nu are nimic de pierdut. A venit un antrenor nou, cu altă filosofie. Însă, sincer și ei sunt în aceeași situație ca noi, doar am schimbat banca tehnică. Din punctul meu de vedere, de la mijloc în sus are foarte multă calitate. A reușit în această iarnă să aducă și 2-3 jucători buni în frunte cu Marius Nicolae, care reprezintă mult pentru club. Știu că au ceva probleme în compartimentul defensiv. Așa că, va fi un meci deschis oricărui rezultat. În următoarea perioadă ne vom uita mai atent și la parcursul lor în partidele amicale”, a declarat Edi Iordănescu.

    Vor Cupa Ligii

    Gorjenii și-au anunțat deja intenția de a câștiga această întrecere nou apărută. „Avem loc în vitrina clubului să punem acest trofeu. Ar fi ceva senzațional, și chiar cred că putem să reușim să aducem Cupa Ligii la Târgu-Jiu”, a mai declarat Pârvulescu. Aşadar și antrenorul Iordănescu este încrezător. „Punem preț pe această competiție, chiar dacă nu este principalul obiectiv. Eu îmi doresc să avem o exprimare bună, să avem un joc consistent în amândouă manșele și bineînțeles să mergem mai departe”, a mai adăugat tânărul tehnician care va debuta oficial pe banca pandurilor în acest joc. „E adevărat, va fi debutul meu la Pandurii, dar din punctul meu de vedere, toate meciurile vor fi la fel de importante. Suntem într-o situație în care nu ne putem permite luxul de a face pași greșiți. Așa că, meciul cu Dinamo este foarte important, la fel și cu U Craiova. Sigur că și pentru mine nu va fi deloc ușor, jucătorii vor trebui să se raporteze la lucruri noi odată cu schimbarea antrenorului. Venirea mea înseamnă o abordare diferită față de ceea ce s-a întâmplat în prima parte a sezonului. Sper să fim cu toții pregătiți la ora debutului”, a mai spus Iordănescu.

    Debut acasă

    Iordănescu va debuta pe banca pandurilor într-un meci ce se va juca la Târgu-Jiu. Manșa tur a semifinalelor se va juca pe data de 18 februarie, iar returul pe 11 martie. „E bine că jucăm acasă în fața propriilor suporteri pentru că după patru zile avem un meci foarte greu și important cu CSU Craiva. Evităm o deplasare lungă și obositoare, este ceea ce ne-am dorit”, a mai spus Pârvulescu.

    Eric în cantonament

    De ieri, Edi Iordănescu îl are la dispoziție și pe Eric de Oliveira. Mijlocașul pandurilor și-a rezolvat problema cu pașaportul, așa că de ieri se află alături de echipă în Turcia. „A sosit Eric de Oliveira, a și efectuat un prim antrenament la sală. Va intra și la antrenament alături de restul jucătorilor”, a declarat Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!