spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 2, 2024
Altele

    Bârfe

    În urma acuzaţiilor de malpraxis aduse medicilor Spitalului din Targu-Jiu, şefii secţiilor medicale de la Spitalul 700 au devenit mai exigenţi cu asistentele şi infirmierele. Dacă în mai toate secţiile din spital asistentele medicale de gardă se pot odihni noaptea pe canapea în timpul serviciului, la secţia de Cardiologie, medicul şef, Ion Mălăescu, a renunţat la canapea pentru ca personalul medical să stea mai mult timp în preajma bolnavilor internaţi decât în cabinete.

     

    Se zvoneşte că situaţia financiară a liderului liberal în gândire de la Gorj nu mai este aşa de bună cum vrea acesta să pozeze în viaţa publică. Apropiaţi de-ai lui spun că liderul „galbenilor” ar fi dator mai multor politicieni, iar afacerea cu piscina nu i-a mers aşa de bine încât să acopere şi cheltuielile impuse de anumiţi boşi din Capitală care-i oferă protecţie.

     

    „Politica e arta interesului şi cine nu cunoaşte asta până la asimilare nu va face prea mulţi purici în România. Tocmai de aceea, adică pentru a nu lăsa nicio oportunitate în stare latentă, în ultimele zile au avut loc câteva întâlniri de taină între fruntaşii din PDL şi activişti din PSD. Zic niste nenea că tema discuţiilor a fost în zona nemulţumirilor din unele judeţe vis-a-vis de desemnarea candidaţilor în sânul USL, însă alţii susţin că e vorba despre faptul că PSD se teme că-şi va împuţina electoratul în combinaţie cu PNL. Şi ce are PDL cu ăsta? Are, deoarece socialiştii rămân tot prima forţă politica a ţării şi, împreună cu ei, portocaliii n-ar avea nevoie de maghiari. Totodată, alături de PNL, PSD riscă să nu ajungă nici anul viitor la guvernare. Şi din 2004 e cam mult, puşculiţa e tot mai străvezie…” (ziare.com)

     

     

    Te-ar mai putea interesa

    De sărbători…

    Schengen…

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!