spot_img
18.2 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 6, 2024
Altele
    AcasăActualitateCorpul de Control al Ministerului Sănătații la DSP Gorj. Carmen Ivanov, demisă...

    Corpul de Control al Ministerului Sănătații la DSP Gorj. Carmen Ivanov, demisă în timpul videoconferinței cu Ministrul Sănătății

    Autoritățile gorjene nu au gestionat corect situația în ceea ce privește virusul COVID 19. O spune ministrul Sănătății care a și luat primele decizii în acest sens. Directorul DSP Gorj  a fost demis, acuzațiile aduse fiind extrem de grave.

    Victor Costache, ministrul Sănătății a decis demiterea directorului Direcției de Sănătate Publică Gorj, Ivanov Carmen în cadrul videoconferinței organizate cu reprezentanții direcțiilor de sănătate publică din teritoiu. “Directorul DSP Gorj nu a respectat procedurile și legislația în vigoare privind instituirea măsurii de carantină a persoanelor în situația de urgență de sănătate publică internațională determinată de infectarea cu COVID-19 și nu a instituit măsurile corespunzătoare în vederea prevenirii și limitării efectelor epidemiei. De asemenea, directorul DSP Gorj nu a utilizat spațiile de carantină identificate la nivelul județului și a transmis raportări inexacte privind situația din primul județ în care a fost identificat un caz de COVID -19”, s-a transmis prin intermediul unui comunicat de presă.

    Tot în spațiul public au apărut informații conform cărora în Gorj testele se făceau pe „pile”, mai mulți oameni importanți dn oraș fiind testați în detrimentrul persoanelor care au intrat în contact direct cu cetățeanul diagnosticat cu coronavirus. Ministerul Sănătații a trimis Corpul de Control la Gorj pentru a analiza situația reală din teritoriu și a numit un nou director în cadrul instituției.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!