spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 6, 2024
Altele
    AcasăPoliticSe pune A.T.O.P în mișcare? “Vă lansez rugămintea și invitația de...

    Se pune A.T.O.P în mișcare? “Vă lansez rugămintea și invitația de a-mi sesiza nereguli”

    Un consilier județean, membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică, organism ce funcționează pe lângă Consiliului Județean Gorj face apel la oameni să sesizeze nereguli întâmpinate pe linie de siguranță și securitate publică.  Anca Bordușanu, la fel ca ceilalți trei colegi ce alcătuiesc această comisie, are obligația de a se implica în bunul mers al lucrurilor la nivel de județ, Ani la rândul activitatea acestei comisii s-a rezumat la un raport prezentat trimestrial cu date statistice la nivel de județ.

    “În calitate de membru A.T.O.P., vă lansez rugămintea și invitația de a-mi sesiza nereguli cu privire la tulburarea siguranței şi securității publice, aspecte care vă afectează pe dvs. sau comunitatea din care faceți parte.

    Autoritatea Teritorială de Ordine Publică asigură, prin activitatea sa, reprezentarea şi promovarea intereselor comunității în scopul asigurării unui climat de siguranță şi securitate publică, tocmai de aceea vă rog să îmi faceți cunoscute problemele cu care vă confruntați și țin de aspectele mai sus menționate. Îmi doresc să fiu un aliat al dvs”, a transmis, cetățenilor, consilierul județean PSD.

    Autoritatea teritorială de ordine publică este organism cu rol consultativ, fară personalitate juridica, care se constituie si funcţionează pe lângă Consiliul General al Municipiului Bucuresti, respectiv pe lângă fiecare consiliu judeţean, şi care îsi desfaşoară activitatea în conformitate cu prevederile Legii nr. 218/2002 privind organizarea si funcţionarea Politiei Române şi ale prezentului regulament, în scopul asigurarii bunei desfasurari si sporirii eficientei serviciului poliţienesc din unitatea administrativ – teritorială în care funcţionează (h.g. 787/25.06.2003, art. 1).

    Autoritatea teritorială de ordine publică asigură, prin activitatea sa, reprezentarea şi promovarea intereselor comunității în scopul asigurării unui climat de siguranţă şi securitate publică

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!