spot_img
22.6 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 19, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesAlimpești: Rugăciune la Biserica "Adormirea Maicii Domnului" pentru ce doi frați, victimele...

    Alimpești: Rugăciune la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” pentru ce doi frați, victimele accidentului rutier din capitală

    Maine, începând cu ora 11:00, la Biserica din Alimpesti, având hramul „Adormirea Maicii Domnului”, va fi înălțată o rugăciune pentru cei doi copii, victime ale accidentului din București, pentru odihna veșnică a băiețelului Bogdan-Andrei și pentru însănătoșirea Mariei, fața căreia i-a fost amputat deja un picior.

    „Pentru cei care doresc sa aprindă o lumânare și sa se roage pentru familia greu încercată, sunteți așteptați la Biserica. Mama celor doi copilasi este fiica satului Alimpesti. Îl rugam pe Bunul Dumnezeu sa întărească familia indurerata, Dumnezeu să-l odihneasca în pace pe Bogdan- Andrei”, transmit reprezenta și comunității din Alimpești.

    Accidentul cumplit din Capitală a avut loc la finalul săptămânii trecute. Cei doi copii au fost spulberați de o mașină în parcarea Parcului Pantelimon din Sectorul 2.

    Unul dintre ei, un băiețel în vârstă de 9 ani, a murit din cauza rănilor foarte grave. Sora lui mai mică a fost dusă de urgență la spital, cu un picior zdrobit.

    Medicii au reușit după o intervenție-maraton să i-l reconstruiască. Între timp, cel de la volan, un adolescent de 17 ani, a abandonat autoturismul și a fugi.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!