spot_img
0.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 9, 2023
Altele
  AcasăActualitatePropunere: Viorica Dăncilă persoana non-grata a municipiului Târgu Jiu

  Propunere: Viorica Dăncilă persoana non-grata a municipiului Târgu Jiu

  Gafele premierului României, taxate dur de un consilier local din Târgu Jiu. Liberalul Mihai Paraschiv consideră că Viorica Dăncilă ar trebui să simtă pe propria piele ce înseamnă să nu ții cont despre ce vorbești. Acesta dorește să inițieze un proiect de hotărâre prin care să o penalizeze pe șefa Guvernului oferindu-i o titulatură care nu face cinste niciunui român.

  Propunerea jignitoare la adresa primului ministru vine în contextul în care Viorica Dăncilă a trecut la capitolul investiții finalizare Stadionul Municipal, o lucrare terminată doar în raportul de activitate de pe ultimele 6 luni ale premierului. Mihai Paraschiv vrea să ceară sprijinul colegilor pentru a-și duce planul la bun sfârșit.

  „Ne face de râs”

  „Să facem un prim pas pentru deblocarea situației politice din Consiliul Local Târgu Jiu. Vreau să inițiez un proiect de hotărâre prin care doamna prim-ministru Dăncilă, în timpul mandatului, să fie declarată persoana non-grata a Târgu Jiu-ului. Ne face de râs! A fost hazlie la început, acum ne face de râs! Cum să vină la 6 luni și să anunțe că a terminat stadionul la Târgu Jiu. Este incompetentă! De ce nu putem folosi parcarea subterană? Pentru că nu este terminată. Ori doamna are consilieri nepregătiți, ori ea este foarte slabă”, a declarat liberalul Mihai Paraschiv la un post de radio local.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: