spot_img
33.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 13, 2024
Altele
  AcasăNews AlertCSM Târgu Jiu va avea secție de înot

  CSM Târgu Jiu va avea secție de înot

  Clubul Sportiv Municipal (CSM) Târgu Jiu va avea o secție de înot, după ce bazinul acoperit din incinta Complexului Sportiv va fi finalizat. „Vom avea secție de înot în cadrul CSM Târgu Jiu. Acolo nu va fi ștrand sau piscină, ci bazin de înot și se va practica acest sport, fie că va fi făcut de performanță sau ca modalitate de mișcare și relaxare. Va avea culoare de înot. Eu nu vreau să intru într-o competiție neloială cu mediul privat“, a spus primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Acesta a precizat că termenul de finalizare a lucrării este vara anului viitor.

  Elevii vor avea prioritate

  Primarul municipiului Târgu Jiu a spus că elevii vor avea prioritate: „Va fi un bazin de înot în primul rând pentru elevi. Vom face un grafic pentru ca profesorii de sport din municipiul Târgu Jiu să poată să ajungă măcar o dată pe lună la acest bazin de înot.

  Este clar că în afara programului școlar, bazinul va putea fi folosit de către oricine în afara programului școlar, contracost“, a spus Romanescu la o emisiune de la 1 Plus Tv.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!