spot_img
16.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăActualitateS-a finalizat proiectarea modernizării Casei de Cultură din Târgu Jiu. Urmează să...

  S-a finalizat proiectarea modernizării Casei de Cultură din Târgu Jiu. Urmează să înceapă execuția

  Proiectul de modernizare a Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu a fost finalizat și urmează să înceapă lucrările de execuție.

  Anunțul a fost făcut de către Victor Banța, secretar general adjunct al Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației: „În urmă cu câteva zile s-a finalizat proiectarea modernizării Casei de Cultură din Târgu Jiu. urmează semnarea ordinului de începere al lucrărilor și demararea efectivă a modernizării. Este vorba de o investiție de 4,5 milioane de euro. Lucrările pot să înceapă imediat după ce se semnează ordinul de începere al lucrărilor. Pot să se desfășoare lucrări și în sezonul rece, deoarece se lucrează la partea interioară. Proiectarea și execuția modernizării a fost încredințată prin licitație publică. Urmează să înceapă execuția. Este un stadiul avansat al proiectului și se vor vedea oamenii muncind“, a spus Victor Banța la o emisiune de la 1 Plus Tv.

  Vrea schimbarea denumirii Casei de Cultură

  Victor Banța își dorește schimbarea denumirii stabilimentului cultural: „Sper ca municipalitatea și consilierii locali să aibă inspirația ca acest stabiliment să poarte o altă denumire, eventual Palatul Culturii, ca să sune a instituție de cultură modernă și să-i dea și un nume al unei personalități artistice“.

  Societatea care execută modernizarea patronată de un gorjean

  Investiția este realizată de societatea Masterclass SRL din București, care are ca acționar majoritar un gorjean. Această societate construiește și bazinul acoperit din municipiul Târgu Jiu. „Va lucra și cu sufletul pentru gorjeni. Văzând cum se desfășoară lucrările la bazinul acoperit, care va fi funcțional anul viitor, am încredere că lucrările la Casa de Cultură vor fi de calitate și că societatea va respecta termenul de finalizare“, a spus primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: