spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăEconomicUn parlamentar solicită completarea de urgență a Directoratului CEO

  Un parlamentar solicită completarea de urgență a Directoratului CEO

  Un parlamentar cere completarea de urgență a Directoratului Complexului Energetic Oltenia. Deputatul PSD de Gorj Claudiu Manta a declarat că este obligatoriu ca în perioada următoare să fie completat Directoratul cu încă doi membri pe posturile care au rămas vacante.

  Parlamentarul susține că pot apărtea blocaje, dacă vor fi probleme cu unul dintre cei trei membri actuali.

  „Sper să nu se rămână prea mult cu 3 persoane în Directoratul Complexului Energetic Oltenia. Sper să nu se ajungă la blocaje. Pot apărea situații în care să se ajungă din nou la 2 membri și practic luarea deciziilor este blocată, așa cum s-a mai întâmplat”, a declarat deputatul de Gorj, Claudiu Manta.

  În momentul de față, din Directoratul Complexului Energetic Oltenia fac parte, în continuare, numai trei persoane. Este vorba de Dan Plaveți, numit în luna ianuarie și devenit președinte în februarie. Ceilalți membri sunt Ion Bălășoiu și Cosmin Turfelea. Cei doi sunt specialiști în domeniul minier. După cum se observă, lipsesc energeticienii din structura executivă de conducere a Complexului Energetic Oltenia. Două posturi au rămas vacante în Directorat, în urma plecării lui Daniel Burlan și a lui Marius Negru.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: