spot_img
-1.5 C
Târgu Jiu
joi, noiembrie 30, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesMunicipalitatea reface spațiile de joacă. Vezi ce parcuri vor beneficia de aparate...

  Municipalitatea reface spațiile de joacă. Vezi ce parcuri vor beneficia de aparate moderne!

  Vești bune pentru mămici. În urma scandalurilor din ultima perioadă municipalitatea a luat decizia de a anunța termenul până la care problemele din spațiile de joacă vor dispărea. Autoritățile târgujiene anunță că 14 locuri destinate celor mici vor fi modernizate și echipate corespunzător înainte să reînceapă școala.

  Lista locurilor de joacă care necesită intervenție este mult mai mare însă momentan s-a făcut o listă a priorităților. Astfel se va intervenii în spațiile de pe străzile G-ral Tell, Mioriței, Săvinești, 22 Decembrie 1989, Olari, Nicolae Grigorescu, Ciocâlău, Oltețului, Aleea Brândusei, Ion Fota Theodor Aman și Parcul Central. „Avusesm o analiză inițială pe 20 de locuri de joacă dar am rămas la 14 locuri de joacă, care arătau cel mai rău. Suma alocată este de 700 de mii de lei. Toate aceste locuri de joacă se reabilitează în totalitate. Tot ce scoatem din aceste locuri de joacă păstrăm în depozite și pe parcurs, unde este nevoie vom înlocuii cu aceste piese zonele afectate”, a declarat Marcel Romanescu.

  1 septembrie dată limită

  În unele părculețe autoritățile au luat în calcul și adolescenții. Aici se vor monta aparate de fitness. De departe cea mai mare investiție se va face în zina din Parcul Central. „În această săptămână se va semna contractul și va începe reabilitarea locurilor de joacă. Vorbim de trei tipuri de ansambluri. În Parcul Central întreaga suprafață a locurilor de joacă va fi acoperită cu pavele de cauciuc și covor de cauciuc de 4 cm. În 10 dintre parcuri am prins și elemente de fitness. În Parcul Central am prins și o scenă. Încercăm la anul să prindem toate locurile de joacă care nu au fost reabilitate și vorbim de 20 din cele 79 de locuri de joacă din municipiul Târgu Jiu. Încercăm să finalizăm investițiile până la data de 1 septembrie”, a declarat Ionuț Jilăveanu, șef Serviciu Gospodărire Comunală din cadrul primăriei municipiului Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: