spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 6, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEric, o afacere profitabilă pentru Pandurii

    Eric, o afacere profitabilă pentru Pandurii

    Eric de Oliveira aduce bani și când vine gratis la echipă. Aceasta este realitatea și pare că este imposibil, însă brazilianul chiar este o afacere foarte mare pentru Pandurii. Adus de la Gaz Metan Mediaș pe 300 de mii de euro, Eric a fost vândut de pandurii în iarna trecută la Al Ahli cu 1,2 milioane de euro, arabii achitând doar o parte din bani. Din păcate pentru jucătorul brazilian, experiența în Arabia a fost de scurtă durată după nici un an oficialii echipei Al Ahli renunțând la serviciile jucătorului care a avut ghinion cu carul pentru că atunci când era în vârf de formă în Arabia s-a accidentat și a devenit indisponibil pentru 7 luni de zile. Cum Eric mai avea contract până la vară, cei de la Al Ahli au renunțat la jucător, iar acesta a revenit la Pandurii.

    Până aici toate în regulă cu jucătorul. Problema este că cei de la Pandurii în momentul când l-au cedat pe Eric au cerut 1,2 milioane de euro, iar în conturile românilor au intrat un milion de euro, restul de circa 250 de mii de euro nefiind achitați de arabi. Așa că oltenii s-au adresat la FIFA, iar după patru luni de proces forul continental a dat verdictul obligând echipa arabă să achite restul de pe transferul lui Eric în termen de 30 de zile. S-a ajuns în situația absolut plăcută pentru panduri ca în această iarnă să-l readucă pe Eric la echipă și să ia și bani de la arabi !

    A semnat pe 6 luni

    Din păcate, gorjenii nu vor putea la vară să încerce din nou să-l vândă pe Eric. Motivul? Brazilianul a semnat un contract pe șase luni de zile, și nu pe un sezon și jumătate așa cum doreau oltenii. „În România tot timpul am fost primit bine, sunt sigur că voi ajuta Pandurii să treacă peste situația de acum. Sunt convins că domnul Edi Iordănescu va face o treabă bun. Trebuie să ajut echipa să fie cât mai sus în clasament, doar a fost vicecampioană, a jucat și în UEFA”, a declarant Eric de Oliveira.

    „Eric este un jucător valoros, din punctul meu de vedere printre cei mai buni din România. Eu am mare încredere în acest băiat care ne va ajuta foarte mult în retur. Apoi, la vară vom mai discuta, însă pentru el Pandurii înseamnă foarte mult, așa că eu cred că nu se pune problema ca de la vară să nu prelungim contractul”, Eugen Pârvulescu, președinte Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!