spot_img
12.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 21, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesPolițiștii locali din Târgu Jiu au donat sânge și măști de protecție...

    Polițiștii locali din Târgu Jiu au donat sânge și măști de protecție de ziua lor

    Polițiștii locali din municipiul Târgu Jiu au organizat astăzi, de Sfinții Împărați Constantin și Elena, mai multe acțiuni, cu ocazia Zilei Polițistului Local. Aproximativ zece polițiști locali au mers la Centrul de Transfuzii Sanguine Târgu Jiu și au donat sânge. „Este nevoie de donatori pentru a salva viața altor oameni, care au nevoie de ajutor. Erau prezenți puțini donatori. Gestul nostru este și un îndemn pentru cetățeni pentru a dona sânge. În sala de așteptare am găsit o femeie, care ne-a rugat cu ochii în lacrimi să donă și pentru soțul său, în vârstă de 56 de ani, care urma să fie operat“, a precizat Florin Băluță, directorul Poliției Locale Târgu Jiu.

    Tichetele de masă au fost donate

    Tichetele masă primite de polițiștii locali după ce au donat sânge au fost oferite unor familii sărmane, care își vor putea cumpăra, astfel, alimente. „Bonurile au ajuns la o familie care trăiește într-o locuință socială și are în grijă un copil cu handicap grav. De asemenea, o altă familie care se confruntă cu lipsuri materiale au primit tichete de masă“, a explicat Florin Băluță.

    Polițiștii locali au oferit sute de măști de protecție

    O altă acțiune organizată de Ziua Poliției Locale au avut loc în piețele din municipiul Târgu Jiu. Polițiștii locali au donat sute de măști de protecție de unică folosință. „Am oferit măști celor care se aflau în piață, la cumpărături, dar și taximetriștilor“, a adăugat directorul Poliției Locale Târgu Jiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!