spot_img
17.8 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 6, 2024
Altele
    AcasăEvenimentAccident mortal pe raza localității Bălcești

    Accident mortal pe raza localității Bălcești

    Un bărbat, în vârstă de 58 de ani, și-a pierdut viața, luni seara, pe raza comunei Bengești Ciocadia. Omul s-ar fi aflat întins pe carosabil și ar fi fost lovit de un autoturism condus de un tânăr din comuna Bălești.

    Un accident mortal a avut loc, în urmă cu scurt timp, pe raza localității Bălcești. Un biciclist a fost lovit de un autoturism marca Ford, cu numere de București. Martorii spun că biciclistul ar fi decedat.

    „La data de 14 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au fost sesizați prin apelul 112, de un participant la trafic, despre faptul că pe DN 67 Bengești Ciocadia, ar fi avut loc un eveniment rutier, soldat cu o victimă. Din cercetările efectuate la fata locului, s-a stabilit faptul că un tânăr, de 24 de ani, din comuna Bălcești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Bengești Ciocadia, din direcția municipiului Târgu Jiu către județul Vâlcea, ar fi acroșat un bărbat, de 58 de ani, din comuna Bumbești Pițic, care, din primele date, s-ar fi aflat întins pe carosabil”, anunță IPJ Gorj.

    Echipajul ambulanței, care a sosit la fața locului, a constatat decesul victimei. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!