spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 19, 2024
Altele
    AcasăEvenimentReținut după ce și-a amenințat prietenul cu moartea

    Reținut după ce și-a amenințat prietenul cu moartea

    Un scandal între mai mulți localnici din comuna Scoarța s-a încheiat cu o reținere, după ce unul dintre scandalagii l-a amenințat cu moartea pe un vecin.

    „La data de 11 august 2024, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de un bărbat, de 42 de ani, din Scoarța, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ameninţare, față de acesta fiind luată măsura reținerii pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.
    În fapt, la data de 10 august 2024, polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat, de 65 de ani, domiciliat în Pișteștii din Deal, județul Gorj ,cu privire la faptul că ar avea un conflict cu alți vecini.
    Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că pe fondul unui conflict spontan, bărbatul de 65 de ani ar fi fost amenințat cu moartea de către bărbatul de 42 de ani, care s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice”, transmite IPJ Gorj.
    În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!